/Valixhja ishte shumë e rëndë, punonjësit e aeroportit u truIIosën kur e hapën (VIDEO)

Valixhja ishte shumë e rëndë, punonjësit e aeroportit u truIIosën kur e hapën (VIDEO)

Një valixhe ka tr on dit ur rojet, të cilët pas disa dys him eve vendosën që ta hapnin për të parë se çfarë kishte brenda.

Gjatë kontrollit rutinor, ata kanë hedhur në tokë një valixhe të madhe dhe kur e kanë hapur kanë zbuluar një vajzë 27-vjeçare.

Gruaja nga Uzbekishtani u zbulua brenda valixhes së një të riu gjeorgjian 24-vjeçar, në kalimin kufitar Sarpi.

Personi, i cili nuk u identifikuar, po përpiqej ta kon trab and ont e atë në provincën turke të Artvinit, e cila kufizohet me Gjeorgjinë.

Videoja tregon një po lic turk që hap valixhen e madhe të zezë pas dy sh ime ve që lindën për peshën e saj.

Një grua e re e veshur me një T-shirt të bardhë u gjet brenda, e cila u përpoq të fshihte fytyrën e saj.

https://vidnews.net/embed/1535993352457