/Varësja e Arbana Osmanit që po ngjall dyshime në rrjet, do befasoheni nga kuptimi i saj (Foto)

Varësja e Arbana Osmanit që po ngjall dyshime në rrjet, do befasoheni nga kuptimi i saj (Foto)

Ditë pa diell, por jo kjo foto e këndshme e Arbana Osmanit, e buzëqeshur, plot lule dhe ngjyra. Në këtë foto ‘fshihej’ edhe diçka tjetër.

Varësja e Arbanës, të cilën ajo nuk e heq kurrë, paska një kuptim të rëndësishëm për të e jo vetëm kaq.

“Çfarë kuptimi ka ajo varësja me nr. 7? Apo është shkronja z?”,-e pyet ndjekësja në Instagram. “Është datëlindja ime”, – shkruan moderatorja.