/Varfëria arrin majat në Shqipëri, vajza e gjorë vjedh një kokërr mollë

Varfëria arrin majat në Shqipëri, vajza e gjorë vjedh një kokërr mollë

Nuk janë të pakta familjet që jetojnë me të ardhura minimale në Shqipëri. Ndërsa për shumë edhe më e vështirë është bërë jetesa si pasojë e izolimit prej pandemisë.

“Ndihmat” u premtua për qytetarët në vështirësi por shpesh me ndihmat e dhëna nga bashkitë e ndryshme të vendit u abuzua masivisht.

Një pjesë e tyre u shpërndanë për familjarët e punonjësve të bashkisë si edhe për militantë të partisë Socialiste. Ndërsa pak u dha për persona që kanë vërtet nevojë.

Ndaj edhe njerëzit detyrohen të kryejnë veprime të tilla si vjedhja e ushqimeve për të mbijetuar ndaj vështirësive.
Një video ka mbërritur në redaksine e JOQ Albania ku duket se janë bërë filmime në një market në Durrës.

Një vajzë sapo shitësja kthen kurrizin vjedh një mollë dhe largohet.

Prsh JOQ cdo dite e me shume varferia po shtohet ne Shqiperi duke i kthyer njerezit te vjedhin qoft edhe nje kokerr molle.

Ky rast ka ndodhur ne lagjen 1 Durres. Ju flm!

https://player.boostplatforms.com/video?id=1588266934292