VëΙΙai i të fe jυαrit më kαρi me zοr, ρor mua më ρëΙqeu sepse me…

Kam nevojë që të më jepni një mendim dhe të më shpëtoni nga kjo rrugë pa krye që jam futur.

Për pak muaj kam ditën e martesës. Unë jam 28 dhe ai është 35. Jam shumë e dashuruar me të, por ka vetëm një anë të keqe, pi lëndë nar otike.

Më ka thënë që do mundohet çdo herë dhe më shumë që ta lërë, por ende pi. Por nuk është ky pr blemi..

Vëllai i tij, që është 2 vite më i vogël dhe shumë i bukur, një ditë kur sapo kisha dalë ngfa dushi,

u fut në dhomë dhe nisi të më puthte. Unë refuzova, por më pas iu bashkova dhe e bëmë…