Vëllai i Bleona Matës me Iot në sy kujton ditën kur ia rr.ëmbyen motrën: Ishim duke luajtur kur e morën, dua t’i them vetëm që të kthehet sa më parë…

  0
  363

  Vëllai i Bleona Matës, vogelushes e cila u zh.duk 9 vite më parë, ka folur për herë të parë para kamerave.

  Në atë kohë ai ishte vetëm 3 vjeç, por ngjarja i është ngulitur thellë në mendje.

  Teksa kujton ditën kur motra e tij u zh.duk, Armendi nuk mund të përfundojë deri në fund fjalinë, pasi emocionet dhe lotët e pengojnë të flasë.

  “Unë dua t’i them si vëlla i vogël të kthehet sa më shpejt e më parë. Ishim duke luajtur në oborrin e shkollës dhe erdhi Xhemilja dhe e mori… “, thotë mes lotësh Armendi.

  Kujtojmë se Bleona u zh.duk në mënyrë mist.erioze më 22 maj të 2010-s kur ishte vetëm 6 vjeçe, teksa kulloste bagëtitë në malin e fshatit Zapod të Kukës