syntax error, unexpected '<', expecting end of file

VËLLAI I KËRKON LLOGARI VËLLAIT: GRUAJA MË BRlDHTE ME DASHNORËT NË DlSKO, TI NUK MË LAJMËROJE (VIDEO)

Mynyri zbuloi një sèkret për gruan e tij, që i ndryshoi jetën dhe akùzon vëllain e tij, Fitimin se ai e ka ditur këtë të fshèhtë, por nuk ia ka thënë.

Mynyri pas ndarjes merr vesh nga gruaja se djali nuk ishte i tij. Kjo ishte tepër e rèndë për të, gjendja e tij shèndetësore u përkèqësua dhe për ta vërtetuar atë që ish-gruaja i tha, bëri testin e ADN-së dhe kuptoi që djali nuk ishte i tij.

Ai qëndronte shpeshherë larg familjes së tij sepse punonte në Greqi dhe nuk ishte në dijeni për lëvizjet e ish-bashkëshortes. Mynyri tregon se vëllai i tij edhe pse e ka afër shtëpinë me ta, asnjëherë nuk e parálajmëroi për diçka.

Nga ana tjetër, Fitimi shprehet se nuk merret me familjen e vëllait, pasi ka familjen dhe pròblemet e tij.

Mynyr: Si nuk e dije ti, kur e dinte gjithë Ksamili? Fitimi: O zotëri nuk merrem me familjen tënde unë, kam familjen time. Mynyr: Si nuk e dije ti? Fitimi: Nuk e dija, nuk më interesonte familja jote, kam familjen time unë. Eni Çobani: Pse duhet ta dinte Fitimi këtë gjë? Mynyr: Të më lajmëronte mua! Eni Çobani: Pse ju dyshoni që e dinte Fitimi? Mynyr: Pse mos ta dinte ai?

Eni Çobani: Pse duhet ta dinte pra? Se jeni afër? Mynyr: Jemi afër. Fitimi: S’kam lidhje, s’kam punë unë me këta. Mynyr: Unë kam dëgjuar tani nga të tjerët, se i zoti e merr vesh në fund. Ajo vinte në orën 3 të natës, se brídhte nëpër disko, unë punoja si qèn në Greqi. Ajo brídhte nëpër disko me dashnòrët. Fitim: Dëgjo, vëllai im mua mos ma ngarko këtë, se unë nuk di gjë për veten time. Kam familjen time, mos më bjer në qafe të lùtem.