/Vëllai i mori para borxh para disa vitesh, tash vinë i marrin edhe shtëpinë me forcë

Vëllai i mori para borxh para disa vitesh, tash vinë i marrin edhe shtëpinë me forcë

Një qytetar, është përballur së fundmi me përmbarimin privat i cili kërkon t’i marrë shtëpinë në zonën e ish-Bllokut në Tiranë për borxhin e të vëllait, edhe pse nuk ka asnjë lidhje ligjore me këtë detyrim.

Fjala është për vëllezërit Naim dhe Avni Noka.

Naim Noka ka një borxh për të paguar dhe përmbaruesi privat Fatos Alimadhi e.k.z.ekutoi vendimin gjyqësor para disa vitesh duke i marrë shtëpinë dhe e nxorri në ankand për ta shitur.

Nga shitja e banesës në ankand, 32 mijë Euro ishte diferenca e mbetur e borxhit që duhej t’i ishte kthyer Naim Nokës nga përmbaruesi privat Fatos Alimadhi.

Kjo shumë parash u përvetësua në mënyrë të paligjshme nga përmbaruesi dhe nuk u kthye.

Për shkak të këtyre mashtrimeve, Fatos Alimadhi u arrestua në muajin Shkurt të vitit 2018 dhe u dënua nga gjykata.

Kamera e fshehtë kur në banesën e Jonida Dushës shkoi përmbarimi me 20 forca policore: