/Vëllai nuk e Iinte të shihte djem me sy/ Ja si e HUMBl VlRGJËRlNË e reja

Vëllai nuk e Iinte të shihte djem me sy/ Ja si e HUMBl VlRGJËRlNË e reja

Një 21 vjeçare ka nxjerrë në shitje vi rgjërinë, duke shpresuar se me paratë që do të fitojë të ketë mundësi për të udhëtuar në të gjithë botën.

Modelja e re është shprehur se deri më tani ka marrë disa oferta që kapin shifrat e 250 mijë eurove, por kjo nuk është mjaftueshëm për të.

Ajo shprehet se ka dëshirë që ta shesë vi rgjërinë për 1 milion euro, e tashmë ka nisur dhe një ankand.

E pyetur se përse kishte marrë një vendim të tillë ajo tregon se dëshiron që të jet5ë e lirë dhe të bëjë çfarë të dojë me jetën e saj.

“Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem.

Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte. Nuk ishte e drejtë”, tregon Penelope.