/Vendi drejt ‘GREMlNES së madhe’, ndërkombëtarët kërkojnë qeverisje PS-PD?

Vendi drejt ‘GREMlNES së madhe’, ndërkombëtarët kërkojnë qeverisje PS-PD?

A ka pasur ndonjë ndërkombëtar që ju ka kërkuar bashkëqeverisje me PS në emër të hajes së negociatave dhe kryerjes së një së një sërë reformash të mëdha që duhet të kryejë vendi?

Pyetjes në emisionin “Pezull” në “Report Tv”, Gazmend Bardhi uj përgjigj me një “jo” të prerë.

“Jo, nuk ka pasur dhe s’mund të ketë se ka një qëndrim të prerë dhe të pandryshuar të Partisë Demokratike që kjo s’ka për të ndodhur dhe për sa kohë ka një qëndrim të prerë dhe të [ndryshuar të PD që kjo s’ka për të ndodhur sigurisht që askush s’mund të ofrojë një gjë për të cilën qëndrimi jonë është i pand,ërprerë dhe i pand.ryshueshëm”, tha Sekretari i Përgjithshëm i PD-së./boldnews