/Vendos kamera në dhomën e FËMlJËVE, babai nuk u beson syve nga ajo që sheh (VIDEO)

Vendos kamera në dhomën e FËMlJËVE, babai nuk u beson syve nga ajo që sheh (VIDEO)

Kjo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “se kre t” bashkëshortit.

Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij.Sigurisht,

vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre.

Pjesa më e vë sh tirë e nënave është të vendosin në gjumë fëmijët e tyre,

ndërsa ndërsa më e vë sh tirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë gjumi.

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare,

si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dyshemeSituata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.

Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje par a nor m ale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte,

kështu që ai nuk he zitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë pa ran orma le”.