/Vendosi kamera tek krevati i djalit 1 vjeç, i shkon gj.aku në fund të këmbëve nga ajo që shikon

Vendosi kamera tek krevati i djalit 1 vjeç, i shkon gj.aku në fund të këmbëve nga ajo që shikon

Një nënë vendosi kamera tek krevati i djalit të saj 1 vjeç, për të parë nëse ai flinte gjatë natës. Por nëna është tr.onditur, pasi kamera ka kapur një hije të dyshimtë, e cila mendohet se është një fa.ntazmë.

Kur i vendosja pelenat ndjeja diçka shumë të çuditshme dhe ndonjëherë më dukej sikur shikoja një fytyrë tek cepi i krevatit.

Për ta vërtetuar këtë unë morra motrën time në Skype vetëm për të parë nëse dilte gjë, por nuk ndodhi më pas vendosa të vendoja kamera dhe ajo që pashë më ka tro.nditur”,- ka thënë nëna.

Në filmime duket një fëmijë tjetër që fle pranë djalit të vogël. Nëna ka marrë një person, i cili mendohet se mund të largoj shplrtrat e fan.tazmave.