syntax error, unexpected '<', expecting end of file

VENDOSl kamera për të parë a e tradhtonte e dashura, djaIi pendohet rëndë kur sheh fiImimet

Vendosi kamera për të parë a e tradhtonte e dashura, djali pendohet rëndë kur sheh filmimet.

Një djalë vendosi të provonte besnikërinë e të dashurës së tij duke ia punuar me një kamera të fshehtë.

Ai kërkoi ndihmën e një kompanie private që realizonte kamera të fshehta dhe falë kësaj mënyre zbuloi se e dashura e tij nuk ishte ajo që dukej.

Kompania vendosi ta sprovonte vajzën me një instruktor bukurosh i cili i mësonte të bënte joga.

Ajo siç duket mezi priste momentin kur ai e prekte. Kamerat kanë filmuar gjithçka dhe djali e kapi atë mat./JOQ.al/

Ndiqeni videon më poshtë: