/Veprimi matematikor që po çmend rrjetin, cila është përgjigja?

Veprimi matematikor që po çmend rrjetin, cila është përgjigja?

Ka dy vite që ky veprim matematikor ka pushtuar rrjetet sociale dhe botën e internetit, por shumica e njerëzve nuk përgjigjen saktë në çdo rast publikimi.

Madje, ka nga ata që edhe e gjejnë “misterin”, por nuk arrijnë ta argumentojnë dhe kjo do të thotë se thjesht kanë shans.

Kujtoni rregullat bazë të matematikës dhe përpiquni t’i ktheni përgjigje kësaj pyetjeje! Nëse jeni 100% të sigurt, komentoni më poshtë!

P.S.: Përgjigjja e parë që ju vjen ndërmend vështirë se është e sakta.

Zgjidhje:

Rezultati final është: 9

Ata që i njohin mirë rregullat e matematikës, e kuptojnë se cilat veprime kryhen të parat, të dytat e kështu me radhë..

Duke përgëzuar të gjithë ata që e gjetën rezultatin e saktë, mos harroni ta ndani këtë quiz me të tjerët dhe të shihni sesa janë në gjendje të sjellin në kujtesë këto rregullla matematikore që janë kaq të thjeshta për t’u harruar!