/Veshje luksoze dhe udhëtime rreth botës, kush janë kontrollorët 4400 dollarësh që pësuan ‘stres’

Veshje luksoze dhe udhëtime rreth botës, kush janë kontrollorët 4400 dollarësh që pësuan ‘stres’

Jane siguruar emrat e punonjësve të AlbControl, te cilet kanë mbaruar trajnime të ndryshme, si dhe foto që ata kanë shpërndarë vetë në rrjetet sociale.

Nuk mungojnë udhëtimet në shtete të ndryshme për pushime, nga Amerika në Itali e në ishuj ekzotikë.

Kontrollorët marrin 15 paga në vit, pasi pjesë e privilegjeve janë tre paga shtesë, që do të thotë se në kohën para pandemisë, një kontrollor merrte rreth 13 mijë USD në fund të vitit bonus.

Siç duket privilegjet e tyre financiare nuk i kanë penguar t’i bien botës rreth e qark.

Më poshtë do të shihni fotot dhe emrat e disa prej kontrollorëve të AlbControl, që janë deklaruar “të paaftë” për punë, për shkak të stresit.

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Altin Cenaliu)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Ardian Zhapa)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Andel Trebicka)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Andi Çela)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Andi Ballanca)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Elion Krisafi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Eldi Dervishi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Endi Ylli)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Endri Baliko)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Eni Mehaj)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Eno Hazizaj)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Erion Alibali)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Erion Pipero)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Flora Ndreca)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Genc LlukaÇaj)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Genta Çoniku)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Gentian Hodo)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Ilir Zuna)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Jonito Bregasi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Ols Hani)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Ramadan ÇELAJ)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Rei Katroshi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Sokol Ruçi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Shkelqim Memushaj)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Majtas Nelton Shabani dhe Elton Hazapi)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Taulant Qirjako)

FOTOT/ Luks dhe udhëtime rreth e rrotull botës, kush janë

(Voltan Vorpsi)