Lajme

Vetëm 2 vite që ka gjetυr
nënën biοlogjike”, Ana Lleshi tregon për trishtίmin që e ka shοqëruar ndër vite

Ish- konkurentja e emisionit ‘Përputhen’, Ana Lleshi,e ftuar në studione “Why Not” në RTV Ora, ka treguar se para dy vitesh është njohur me nënën e saj biologjike.


Në një intervistë për moderatoren Roza Lati, Lleshi shprehet se është nd arë nga e ëma në moshën 3-vjeçe.

“Eshtë një temë që është delikate për mua dhe nukkam sesi të mos jem e ndjeshme,

e kam njohur vitet e fundit, jetoj me të prej dy vjetësh edhe jam shumë lumturohet që jam pjesë e saj.

Prej ditës parë që e kam parëe kam kuptuar se është nëna ime prej ngjashmërisë që kam me të.


Janë n darë që kur kam qenë shumë e vogël me babane tim të nd jerë, kam qenë diku 3-vjeçe.


Mundohem që ta rikuperojë kohën e hu mbur për motive dhe arsye tëtjerëve.”