/Vetëm gjenitë mund t’i gjejnë. I gjeni dot ndryshimet në këto foto?

Vetëm gjenitë mund t’i gjejnë. I gjeni dot ndryshimet në këto foto?

Shpesh syri sheh pa vëmendjen e duhur për të bërë diferencat që ekzistojnë në dy imzhe të njëjta por me ndryshime të vogla. Prandaj është edhe shprehja “Shikon mendja e jo syri”.

Më poshtë do të gjeni tre situata tek të cilat duhet të gjeni ndryshimet që ekzistojnë. Mundohuni dhe na tregoni se sa ndryshime keni gjetur. Përgjigjet e sakta i gjeni më poshtë. Paçi fat!

Përgjigjet