November 30, 2023
Lajme

(Video) Βυrri në emigrim, n. υsja re i bën të ρabërën υjehrrit

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka de noncuar në polici nusen e djalit.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m as htru ar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite.

Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *