/VIDEO – DËSHMITARl I JEHOVAlT ERDHI TË MË FLASË PËR ZOTlN, POR PËRFUNDUAM …

VIDEO – DËSHMITARl I JEHOVAlT ERDHI TË MË FLASË PËR ZOTlN, POR PËRFUNDUAM …

Kjo video ka pushtuar rrjetet sociale shumë shpejt.

Në të është regjistruar një dëshmitar i jehovait i cili ka shkuar në një shtëpi.

E gjithë kjo ka qenë një kamera e fshehtë që atij i është bërë për të vërtetuar devotshmërinë e tij.

Vajza e cila ndodhet në shtëpi e vetme pasi kanë zhvilluar një bisedë të shkurtër provokuese përfundojnë duke bërë seks.

Fillimisht dëshmitari është munduar t’i shmanget dhe të largohet por tundimi nuk e ka lejuar dhe është kthyer nga rruga.