VIDEO/ Era e t ërbuar hedh PRlFTlN në det

    0
    278

    Besimtarë të shumtë, edhe pse kishte një erë tm errësisht të të rbuar, i janë bashkuar sot ceremonisë së kryqit të shenjtë, të mbajtur në Skala Kefalonia, Greqi.

    Por era ishte aq e fortë sa e ho dhi p riftin poshtë, ndërsa ai u përpoq ta hidhte kryqin në ujë.

    Kryqi u Iidh me litar për shkak të detit të st uhishëm, ndërsa një grua e g uximshme hyri në ujërat e ngrira dhe e kapi.