/Video/ Heroi i ditës, dadoja i shpëton jetën vogëlushit me një veprim mahnitës

Video/ Heroi i ditës, dadoja i shpëton jetën vogëlushit me një veprim mahnitës

Dadoja i shpëtoi jetën vogëlushit që kishte në kujdestari në një fragment sekonde.

Momenti i shpëtimit është i filmuar nga kamerat e shtëpisë, videoja tani po bën xhiron e botës. Ngjarja ka ndodhur në Kuvajt. Vajza e dallon që në tavan janë disa të çara, ajo e merr fëmijën në krah dhe menjëherë sapo largohet i gjithë tavani sh.embet./L.M-tej.al