Video/ I dashuri shikonte gratë e tjera, gruaja e bën si “burrat”, merr laptopin dhe ja th yen mbi kokë

0
217

Një grua ka thyer laptopin në ko kën e të dashurit në aeroplan duke e a ku zu ar se po shikonte gratë tjera.

Në një video të publikuar në YouTube gjatë fluturimit me kompaninë “American Airlines”, dëgjohet gruaja duke i bër tit ur partnerit të saj.

Para se ta ndiqte dhe thy e nte laptopin në kokën e tij, shkruan “The Mirror”.

Po ashtu, në video dëgjohen edhe stjuardesat duke i thënë asaj që të q etë soh et.

Stjuardesat i kërkuan burrit ta ndërrojë ulësen dhe teksa ai tentonte të larg oh ej nga gruaja e tij, ajo i shkon pas dhe e g o de t me laptop në kokë.

“Para nisjes, këtë të diele, në Aeroportin Ndërkombëtar të Miamit, dy pasagjerët që udhëtonin së bashku ishin përfshirë në një m o sm ar rëveshje”, ka thënë “American Airlines” për “The Sun”.

“Është kërkuar zbatimi i li g jit dhe të dy pasagjerët janë larguar nga aeroplani”

https://youtu.be/uA6eOAMTchs