VIDEO/ Kapet peshku i madh në Durrës

    0
    650

    Pas betejes politike për peshq të mëdhenj dhe peshq të vegjël që ka ushqyer me lajme median por edhe ata që janë të prirur të informohen rregullisht bëhet e ditur se në Durrës është kapur një peshk i madh.

    Në rrjetën e peshkatarëve të Durrësit ka rënë një “peshk” i pazakontë, raporton top channel. Peshkatarët u habitën kur gjatë mbledhjes së rrjetës panë në të një peshkaqen të përmasave mesatare.

    Peshkaqeni, i pazakontë për brigjet shqiptare është filmuar nga peshkatarët që e kapën atë dhe pamjet janë vërtet të pazakonta.