VIDEO/ KUJDES nga këto 2 υajza! Shikoni si VJEDHlN celuΙarin në lokal

Celulari nuk është ng ac mu ar nga kamarieria, e cila ka pastruar tavolinën dhe me sa duket nuk e ka vënë fare re sendin me vlerë,

por është përlarë me lezet nga disa vajza të reja, të cilat janë ulur në tavolinën ngjitur me atë ku më herët kishte qenë djali dhe kushëriri i tij. 

Pasi u çuam, u kthyem pas 5 minutash dhe nuk e gjetëm celularin aty. I kërkuam videon menaxherit, na e dhanë dhe pamë që ishin këto të dyja që e kanë marrë.

Kam një mesazh për të gjithë: “Ruhuni nga këto femra bund ra, sepse ashtu siç na vodhën ne telefonin, që me sa duket dhe nga video nuk e kishin për herë të parë, nesër mund t’jua vjedhin ju.

Ishte një Samsung Galaxy S5. Mesazhi im për atë fun dërr inë është: “T’u bëfshin ilaçe”, – thotë djali me shpresën se dikush do të reagojë dhe do të mund ta ketë sërish në duart e tij celularin.

Siç mund ta shikoni edhe në video, vajzat pasi shikojnë celularin vetëm në karrike, vendosin sipër tij një prej veshjeve të tyre

dhe pa vonuar shumë, me pak ner voz itet, i marrin me lezet të dyja e largohen sa hap e mbyll sytë.

Nëse dikush i njeh, t’i lajmërojë që u doli nami për një celular!ë prej veshjeve të tyre dhe pa vonuar shumë, me pak ner vozit et, i marrin me lezet të dyja e largohen sa hap e mbyll sytë.

Nëse dikush i njeh, t’i lajmërojë që u doli nami për një celular.