/Video/ Kur Sali Berisha në 2015 e quante braktisjen e parlamentit koncept monist dhe aIIogjizëm të humbjes totaIe…

Video/ Kur Sali Berisha në 2015 e quante braktisjen e parlamentit koncept monist dhe aIIogjizëm të humbjes totaIe…

Partia Demokratike dhe LSI kanë dorëzuar mandatet që kishin në Kuvend, duke e nxjerrë veten jashtë sistemit dhe duke br.aktisur zgjedhesit e saj ne prag te zgjedhjeve lokale.

Ish-kryeministri Berisha i cili sot e mbështet këtë akt të paprecedent kushtetues e politik dhe qe sipas zerave brenda PD-se por edhe deklaratave publike ka qene ideatori i ketij akti, duket se në 2015-tën ka patur një mendim krejt tjetër nga ky i sotmi.

Kur kryeministri Rama tha në seancë 4 viteve me pare (26/03/2015) se PS do të lërë sallën nëse nuk zbatohet rregullorja e Kuvendit per minutat e diskutimit, Berisha u ngrit dhe me një patos të pashoq teksa su.lmonte idenë e Ramës per br.aktisje Kuvendi, theksoi se ky ishte një koncept monist i parlamentit dhe aIIogjizem.

Më tëj në vitin 2015 Berisha theksonte se “Është dëshmi e aIIogjizmit, e hu.mbjes totale të IIogjikës për shkak të pluralitetit që ekziston në parlament, e intolerancës së plotë që mban në psiqikën e tij”.

E ndërsa në 2015 Berisha thoshte se br.aktisja e seancës nga PS ishte aIIogjizëm, sot kur e gjithë partia e tij ka dorëzuar mandatet, e quan gjest heroik.

VIDEO:

https://www.facebook.com/Lexo.alFaqjaZyrtare/videos/349082539282730/?t=29