/VIDEO/ “Mirë ua bën Rama, po ne që u bllokuam këtu çfarë faji kemi?”

VIDEO/ “Mirë ua bën Rama, po ne që u bllokuam këtu çfarë faji kemi?”

Bllokimi i katër akseve kryesore në vend ka shkaktuar edhe problematika. Në kryqëzimin e Çermës ku me qindra makina mbetën të bllokuara, shumë prej tyre humbën dhe ditën e punës.

Ata thonë se kishin mbërritur para orarit të lajmëruar por nuk u lejuan të kalonin.

“Kryeministri shumë mirë ua bë, pas këtyre që bëjnë këta t’ua rrisë edhe më shumë taksat.

Nuk jam kundër, por unë pse duhet të pres këtu”. Ja për faj të popullit tonë të zgjuar

“Erdha në 10 pa një çerek dhe nuk më lanë. Nuk zgjidhet gjë kështu”./Ora