/Video MlSTERlOZE nga Elbasani, fiImohet një “HlJE e zezë” që lëviz në lokalin ku u vetëfIijuan tre të rinj

Video MlSTERlOZE nga Elbasani, fiImohet një “HlJE e zezë” që lëviz në lokalin ku u vetëfIijuan tre të rinj

Një video e paz akontë ka mbërritur në redaksinë e JOQ Albania.

Bëhet fjalë për një video të filmuar nga kamerat e sigurisë në një lokal që ndodhet në katin e 12-të të një pallati në qytetin e Elbasanit.

Siç shihet dhe në video, diçka e çud itshme, që ngjason me një “hi je të zezë”, kalon me shpejtësi nga njëra anë e lokalit në tjetrën.

Sipas qytetarit që ka dërguar videon, në këtë lokal janë sh uar tre persona, duke u he dhur nga kati i 12-të.

Një 25-vjeçar dhe një adoleshente u vetëho dhën nga ambientet e këtij lokali në vitin 2010, ndërsa në vitin 2015 po në të njëjtin lokal u sh ua një 27-vjeçar.

Mesazhi i plotë:

Pershendetje joq! Kjo video eshte bere ne elbasan. Eshte marre na nje lokal ne katin e 12 ku jan hedhur 3 persona nga aty.

Lokali quhet divino play. edhe eshte nje lokal ne katin e 12 edhe ja he dhur ja 3 persona nga aty e kan dhen edhe lajmet.”

Është e paqartë se me çfarë kemi të bëjmë në këtë video mis terioze.

https://vidnews.net/embed/1579017132242

Video misterioze nga Elbasani, filmohet një “hije e zezë” që lëviz në lokalin ku u vetëvranë tre të rinj on Vidnews.