/Video- Moment EMOClONUES, “Borëbardha shqiptare” nis për shkollë 7- fëmijët e saj

Video- Moment EMOClONUES, “Borëbardha shqiptare” nis për shkollë 7- fëmijët e saj

Për të gjithë prindërit sot është një ditë e veçantë, por jo aq sa për 29 vjeçaren nga Tropoja, Ajlin Alfredaj, e cila sot dorëzoi në shkollë e kopsht 7 fëmijët e saj.

https://youtube.com/watch?v=-UWzfiXUPKM%3Ffeature%3Doembed

Tejet emocinues momenti kur një nënë e re në moshë zbret nga makina 6 vajzat dhe djalin e saj për ti dërguar në shkollë.

Në duar, secili mbante lulet për mësuesen.

Ajlin tregoi për emisionin “Ditë e Re” në Rtv Ora se dy fëmijët e parë, djalë dhe vajzë, futen në klasën e katërt, dy vajza në klasën e parë, dy vajza në parashkollor dhe më e vogla në kopësht.

Përveç se një nënë e dedikuar ajo vazhdon edhe karrierën si juriste pranë hipotekës së Bajram Currit.