/VIDEO/ Momenti kur një qen Iirohet pasi i ka m betur K0KA në rrotë

VIDEO/ Momenti kur një qen Iirohet pasi i ka m betur K0KA në rrotë

Një qen në Kili mbeti me ko.kën e mbë.rthyer në mes të një rrote makine dhe duhej të shpë.tohej nga shërbimet e ur.gjencës.

Qeni i bll.okuar u zbulua në depon e mbeturinave La Chimba në qytetin e Antofagasta me kokën e ngulur në një rrotë të makinës të hedhur poshtë.

Pamjet në video të kafshës duke u çliruar treguan se koka e qenit en.dacak po manovrohej me kujdes nga rrota metalike.

Pasi u nxorën nga hapësira e ngushtë duke përdorur vazelinë, kafsha prej tetë muajsh u mor në një qendër veterinarie për t’u kontrolluar.

Sipas njoftimeve të mediave lokale, qeni u shpëtua nga stafi i Programit të Ste.rilizimit të Antofagasta (PET) si dhe një ekip zjarrfikësish.