/Video/ Ndodh fenomeni i rraIIë pas t ërmetit TRAGJlK Turqi

Video/ Ndodh fenomeni i rraIIë pas t ërmetit TRAGJlK Turqi

Të paktën 4 të vd ekur dhe 120 të pla gosur.

Ky është bilanci paraprak i tërmetit në Turqi, ndërsa një numër i madh qytetarësh dyshohet se janë ende nën rrënoja.

Izmiri u go dit edhe nga një cunami fill pas tërmetit, i cili mbyti një person.

Ndërkohë, pak para cunamit siç duket edhe në videon që shoqëron këtë lajm, uji u tërhoq duke shkaktuar jo pak habi tek qytetarët.

Një pjesë e tyre u mblodhën në breg, ndërsa autoritetet bënë thirrje që të largoheshin prej atyre zonave pasi pritej një cunam.

Niveli i ujit u rrit deri në një metër në Izmir duke ngjallur jo pak panik tek qytetarët.

https://youtube.com/watch?v=MQ2UnM4tlmQ