/VIDEO/ “Njerëz të padukshëm”, nëna he.roinë e shtatë fëmijëve nga Tropoja rrëfen sfidat e një familje të madhe

VIDEO/ “Njerëz të padukshëm”, nëna he.roinë e shtatë fëmijëve nga Tropoja rrëfen sfidat e një familje të madhe

Gazetarja Anjeza Maja per te realizuar nje histori tjeter emocionuese dhe frymezuese per ciklin “Njerez te Padukshem”, ka udhëtuar në qytetin e Tropojës ku ka përcjellë historinë e një nëne her.oinë.

Në ciklin e reportazheve “Njerëz të padukshëm” të transmetuar në ERTV, vjen rrëfimi i Majlinit, nënës së shtatë fëmijëve (3 lindjet e para binjake) e cila prezanton familjen e saj të madhe dhe te lumtur.
Gjithashtu, ajo tregon edhe sakrificat për të ndjekur ëndrrat e saj.

Më poshtë po pasqyrojmë materialin e plotë të përgatitur nga Maja, ne te cilin te gjithe mund te frymezohen per te mos u dorezuar e per tia dale, njelloj si 28 vjecarja heroine nga Tropoja.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/2164360490543952/?t=0