syntax error, unexpected '<', expecting end of file

VIDEO – NUSJA RRlHET ME VJEHRRËN, POR SHIKONl REAGlMIN EPlK TË DJALIT! ( VIDEO)

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete.

Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha.

Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën.

Por shikoni se si ka reaguar djali, për ta ndalur konfliktin mes tyre.

https://youtu.be/mADkXmZxQPs