/Video- ParaIajmërimi i FRlKSHËM/ Në 18 shtator do ketë uragan në detin Jon, ç’do ndodhë me Shqipërinë

Video- ParaIajmërimi i FRlKSHËM/ Në 18 shtator do ketë uragan në detin Jon, ç’do ndodhë me Shqipërinë

Agjencitë meteorologjike të rajonit janë të shqetësuara në lidhje me disa zhvillime në detin Mesdhe, të cilat nëse shkojnë sipas parashikimeve mund të shkaktojnë shka   tërrime në disa shtete.

Sipas agjencisë Meteorologjike të Athinës, janë të gjitha gjasat që në Mesdhe të formohet një Uragan, i cili të përshkojë të gjithë zonën detare deri në jug të detit Jon, raporton Abc News.

A  lar   mi është dhënë për Greqinë dhe Turqinë, rruga e cila parashikohet të ketë uragani.

Mediat turke theksojnë se Uragani pritet të shoqërohet me erëra me shpejtësi deri në 200 km/h.

Treguesit paraprakë janë shq  etësues, por dita kur do të kuptohet nëse kemi të bëjmë me një fenomen shka  tërrues apo jo pritet të jetë 18 shtatori, kur edhe do të arrihet ku lmi i for   cës së uraganit.

Sipas parashikimeve që kanë bërë meteorologët, trajektorja e Uraganit do të jetë përmes Mesdheut duke ardhur deri në jug të detit Jon, dhe më pas për në Greqi dhe Turqi duke shmangur kështu Shqipërinë.

https://youtu.be/0pzqtH11FzU