VIDEO/ Per te mos pagυar fatυren e ushqimit ne restorant, i riu beri nje veprim te ne.υerίtshem por hαrroi se. .

Kamerat k.ap ën momentin r ev. ol t.u es, kur një nga të rinjtë f .ut dorën brenda pantal.lonave të tij të shkurtra, duke nxjerrë qime e duke i hedhur më pas në pjatën me cry dhe kebabe.

Menaxheri tha: ‘Kur erdhi puna për të paguar, ata thanë se kishte qi. .m. e në ushqim”

SHIKO VIDEON