/Video-perIa ngaTERMETl/ KIienti s’çohet nga tavolina pa mbaruar picën

Video-perIa ngaTERMETl/ KIienti s’çohet nga tavolina pa mbaruar picën

Të rmeti i të shtunës i ka tr embur me siguri të gjithë… përveç këtij klienti. Nga pamjet e shumta që kanë qarkulluar gjatë këtyre ditëve në rrjetet sociale, veçohet si më vir alja kjo video, e cila tregon një klient i cili nuk çohet nga tavolina pa përfunduar picën.

Edhe pse bie t ërmet dhe qytetarët rreth tij janë në pa nik, ai shfaqet i qetë në ambientet e një picerie në Tiranë teksa ko nsumon picën e tij. Video është shp.ërndarë nga personazhe të njohur të ekranit, përfshirë edhe moderatoren Fatma Met hasani.

Met hasani ka shpërndarë në Instagram pamjet, duke ia at ribuar reagimin e djalit shijes së picës. “Kur pica është aq e mirë saqë i riu nuk pyet as për tërm etin”, shkruan moderatorja, duke na shtuar kur.iozitetin për picën… S’na mbetet gjë tjetër veçse të shkojmë ta provojmë!