/VIDEO/ Prezantueses i daIin të brend shmet në transmetim Iive, i ftuari çohet ta NDlHMOJË

VIDEO/ Prezantueses i daIin të brend shmet në transmetim Iive, i ftuari çohet ta NDlHMOJË

Ky është momenti kur një prezantuese rumune ka shta ng ur të gjithë shikuesit me veprimin e saj.

Ajo ishte në transmetim live, kur pa pri tur ka ngritur fustanin dhe ka shfaqur të bre nd shm et.

Siç vihet re edhe nga pamjet, Ilinca Vandici ishte para kamerës kur u kap nga p a ni ku duke besuar se kishte një m erima ngë në të bre nd shme.

Në ndihmë i ka ardhur edhe një i ftuar që ndodhej në studio, për të parë se çfarë po i ndodhte prezantueses.


https://www.dailymotion.com/embed/video/x6g2ti0

BE THE FIRST TO