syntax error, unexpected '<', expecting end of file

VIDEO/ RRËFlMl I MAJLINDËS NGA TIRANA: KAPA BURRIN DUKE MA DREDHUR, TANl DUA…

Një 36-vjeçare nga Tirana telefonoi sot në “Aldo Morning Show” nga ku kërkoi njohje pasi ishte divorcuar nga bashkëshorti.

Majlinda tha se shkak i divorcit me bashkëshortin ishte tradhtia pasi siç tregon ajo e ka ‘kapur’ me një tjetër.

Ajo tregon se i kishte lexuar mesazhet dhe bashkëshorti e kishte pranuar.

“Unë jam Majlinda, jam 36 vjeç. Mora për një njohje, jam e divorcuar.

Kapa burrin me një tjetër. Ajo që kishte ishte greke, unë e gjeta bashkë me të. Lexova dhe mesazhet e tyre.

Ai e pranoi që kishte një lidhje tjetër dhe pse këmbëngulte se më donte mua”, tha Majlinda.

https://youtu.be/xMmGph7d90M