/VIDEO/SHlKONl cfare deI nga deti nderkohe qe muzikanti luan firzamonikë

VIDEO/SHlKONl cfare deI nga deti nderkohe qe muzikanti luan firzamonikë

Ky është momenti i jash.tëzakonshëm që një melodi eufonike e një muzikanti i cili i bie firzamonikës mbledh së bashku një tufë me foka.

Duke luajtur një vals të njohur sovjetik, detari mbetet i mah.nitur kur grumbulli i fokave mblidhen të gjitha bashkë nën tingujt e muzikës.

Pamjet u regjistruan në bregdetin e arkipelagut Novaya Zameza në Oqeanin Arktik Rus.

Në pamje, Aleksandër Bogdanov ulet në skajin e barkës së tij në mes të oqeanit lart në Rrethin Arktik dhe fillon shfaqjen me firzamonikë.

Pjesa është nga Waltz e Eugen Doga, e prodhuar fillimisht për një film Sovjetik të viteve 1970.

Zona përreth arkipelagut të Novaya Zaptera është vend i njohur për Fokat e Atlantikut, dhe së shpejti disa shfaqen pasi dëgjuan muzikën.

Të ngaz.ëllyer nga tingujt e paz.akontë, fokat fillojnë të lëshojnë tinguj me eufori dhe po ashtu edhe fillojnë të vallëzojnë nën to.