(Video) Shqiptarin e zë haIIi me k.omshίen pasi del në baIIkon: Ule pak zërin se e mori υesh gjithë Iagjia që po…

Kemi dëgjuar shpesh histori nga miqtë tanë apo mund edhe t’i kemi përjetuar vetë ato momente të sikletshme

kur dalim në ballkonin e shtëpisë dhe në pallat dëgjojmë disa ulërima “qejfi” të komshijeve tona.

Një rast i ngj/ashëm i ka ndodhur një djali tek Kodra e Diellit, i cili i shqe/tësuar nga zhur/mat që lëshon komshija e tij, i bën thirrje pub/likisht ta ulë pak zërin…

“Pershendetje joq. I bej thirrje komshies ta uli pak zerin.

Anonim ju lutem”,-shkruan ai.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1599084363110