/Video të prek në SHPlRT/Njerëzit kanë dalë jashtë pas TËRMETlT në Greqi, fIenë jashtë, kanë hapur dhe cadra

Video të prek në SHPlRT/Njerëzit kanë dalë jashtë pas TËRMETlT në Greqi, fIenë jashtë, kanë hapur dhe cadra

Një tjetër të rmet i fuqishëm me magnitudë 5.1 i shkallës Richter ka g odi tur Greqinë disa minuta më parë.

Epiqendra ka qenë 46 kilometër në veri-perëndim të Larisës, ndërkohë që lëkundjet kanë qenë të forta për shkak se go dit jet kanë qenë në sipërfaqe.

Qytetarët e Elassonas kanë dalë të gjithë nga shtëpitë e tyre, ndërkohë që autoritetet kanë ng ritur çadrat në mënyrë që familjet ta kalojnë natën pa rr ez iku ar.

Deri më tani nuk janë raportuat v ikt i ma apo të l ën duar, ndërsa mediat greke bëjnë të ditur se ka patur ëme materiale në disa zona.