/VIDEO- TruIIosen banorët e zonës: Lind viçi me dy koka, dy gojë dhe katër sy!

VIDEO- TruIIosen banorët e zonës: Lind viçi me dy koka, dy gojë dhe katër sy!

Në një fshat kinez në Dejiang County, Provinca Guizhou, është filmuar një viç me dy koka dy veshë, dy gojë dhe katër sy.

Sipas ekspertëve kjo është shka ktu ar nga një mu tac ion gjenetik.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1598080781674

Ai lindi javën e kaluar dhe nuk ishte në gjendje të ngrihej, ndërsa pinte qumësht nga të dy gojët.

Banorët e zonës u sho ku an kur panë krijesën e çu dits hme dhe të p azak ontë.

Ata shkuan dhe u mblodhën ta shikonin nga afër.

Deri më tani viçi nuk ka shfaqur p rob le me dhe po vazhdon të rritet normalisht.