/Video- VogëIushi JETlM përIot botën/ Nuk dua asgjë, më siIIni vetëm një mami dhe një babi, të jem dhe unë si gjithë fëmijët e tjerë

Video- VogëIushi JETlM përIot botën/ Nuk dua asgjë, më siIIni vetëm një mami dhe një babi, të jem dhe unë si gjithë fëmijët e tjerë

“Shpresoj që dikush të më zgjedhë”, tha Jordan, 9 vjeç, nga Oklahoma, në një video që tashmë është virale.

Jordan, i cili ka qenë në një shtëpi fëmijësh për gjashtë vjet uroi për një familje dhe shprehu ëndrrën e tij për t’u birësuar.

Gjatë një interviste në televizion, duke ngjallur interes nga shumë familje në të gjithë vendin.

Zyrtarët thanë se po shohin dhe po kërkojnë mes mijëra kërkesave për birësim.

“Unë thjesht do të doja të kisha një familje dhe të thërrisja mamin dhe babin, ose vetëm mamin, ose vetëm babin.

Nuk e kam problem. Arsyeja pse kjo është e rëndësishme, është sepse kështu mund të kisha disa njerëz për të folur në çdo kohë, kur kam nevo

https://youtu.be/jUCpUhJKc3k