(Video)Fjalimi i Ronaldos qe perloti gjithe boten,kur kam qene i ri i kam thëne babit tim qe ne do te…

  0
  500

  Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te bëhemi te pasur dhe do te kemi shtëpi te madhe, pastaj ai me tha bir kjo është e pa mundur,

  Sot i kam ato qe i kam thëne babait tim,por nuk e kam babin tim, kjo është vërtet e dhimbshme por kjo me ka forcuar te jem ky qe jam.
  Më poshtë shihni pamjet në Video:

  Këto fjalë te Ronaldos po bëjnë me lot te gjithë botën.. Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te…