/Videoja që ÇMENDl serbët, Silverster Stalone bën shqiponjën live në emision (VIDEO)

Videoja që ÇMENDl serbët, Silverster Stalone bën shqiponjën live në emision (VIDEO)

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”,

ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptarë, për të pershendetur miq e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët)

Ai në emision pytet se a i nje shqiptarët ai përgjigjet me shqiponjë shiko pamjet si,e bën shqiponjen në emision.

Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan.

https://youtube.com/watch?v=4WjBIaBpAgw%3Ffeature%3Doembed