(Video)Shkon ne lokal si i pastrehe dhe e perzejne,me pas kethet me Ferrari,shikoni reagimin e stafit te lokalit

    0
    382

    Kjo video është një eksperiment social qe tregon se si trajtohen te varfrit dhe te pastrehët. Një djalë i ri, vishet si lypës dhe kërkon ushqim ne një restorant. Atë e refuzojnë dhe kërkojnë ta largojnë nga lokali.

    Pas disa orësh ai, lypësi, rikthehet serish por kësaj radhe i veshur mire dhe me një Ferrari.

    Te gjithë e presin shume mire dhe tregohen te gatshëm t’i sherbejne me çdo gjë te mundshme. Djali i nevrikosur nga ajo qe ndodhi i thotë se nuk i pëlqen mënyra si stafi i restorantit i trajton njerëzit dhe kështu largohet.