/Vitet kanë ndalur për Mira Konçin/ Këngëtarja në superformë, jeta e re në SHBA

Vitet kanë ndalur për Mira Konçin/ Këngëtarja në superformë, jeta e re në SHBA

Dy artistët shumë të dashur për publikun shqiptar, Mira Konçi dhe Shpëtim Saraçi po jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, së bashku me dy fëmijët e tyre.

Ndonëse vitet ikin, Mira Konçi duket se mbetet e njëjta.

Fotot e reja të publikuara në rrjete sociale e tregojnë më së miri këtë.

Mira shfaqet në super formë, me të njëjtën freski dhe e veshur me shumë stil.

Mira ka pozuar në disa foto edhe me vajzën e saj Era dhe nënë e bijë duken si motra.