/Viti i çudirave/ Në mes të gushtit bora mbulon Italinë

Viti i çudirave/ Në mes të gushtit bora mbulon Italinë

Rajoni i “Stelvio Pass” në veri të Italisë sot është zbardhur nga bora.

Rreth 25 centimetra borë kanë mbuluar këtë rajon që ndodhet në veri të Italisë në kufi me Zvicrën në një lartësi mbidetare 2 mijë e 757 metra, shkruan 3bmeteo.com.

Fotografitë janë shkrepur nga kamera e Hotel Pirovano.

Një gjë e tillë po cilësohet si a pazakontë, derisa makinat dhe parqet janë zbardhur plotësisht nga bora.