/Vjen Iajmi i keq nga Greqia, ja deri në cilën datë do të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë

Vjen Iajmi i keq nga Greqia, ja deri në cilën datë do të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë

Greqia do të vijojë të mbajë mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më datë 30 shtator.

Ndërkohë nga Kapshtica do të lejohen sërish 300 persona në 24 orë duke respektuar të gjitha rregullat sipas procedurave përkatëse.

Personat që do të lejohen të kalojnë janë shtetasit grekë, shqiptarët me leje qëndrimi në greqi, rezidentët dhe punonjësit sezonalë.

Ata duhet të jenë të pajisur me testin KOVlD negativ nga i cili nuk duhet të kenë kaluar më shumë se 72 orë,

dhe formularin e aplikimit online nga i cili nuk duhet të kenë kaluar më shume së 24 orë

Aktualisht situata në kufirin e Kapshticës është normale dhe thuajse nuk ka fare qarkullime mjetesh.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!