/Vjen lajmi i mirë, ky shtet i rëndësishëm i BE hap fluturimet me Shqipërinë

Vjen lajmi i mirë, ky shtet i rëndësishëm i BE hap fluturimet me Shqipërinë

Austria ka vendosur të rifillojë fluturimet me Shqipërinë, ndonëse vetëm për shtetasit që janë rezidentë të Bashkimit Europian.

Lajmin e bën me dije Aeroporti i Rinasit, duke njoftuar se pas 5 muajsh kanë rinisur fluturimet edhe drejt Frankfuritit përmes kompanisë Lufthansa.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e shtunë janë:

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Turkish Airline – Tiranë – Antalia dhe kthim (Çarter turistik)

Ëizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Fly Bosnia – Riyadh – Tiranë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Ëizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim

SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Ëizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

Albaëings – Tiranë – Piza dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Fly Bosnia – Kuëait – Tiranë dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Heraklion dhe kthim (Destinacion i ri)

British Airëays – Tiranë – Heathroë dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀