VlDEO/ Ka ndodhur ne Durres: Gruaja kap BURRlN me një tjetër në autobus, pIas SHERl

0
540

Ky është momenti i habitshë m kur një grua e zemër uar kap të shoqin e saj shofer autobusi duke biseduar me një grua tjetër dhe e suImon atë para pasagjerëve të tro nditur.

Kaq u desh që gruaja të niste she rri n duke kapur për flokësh “konkurrenten” teksa autobusi me pasagjerë vazhdonte udhëtimin

Gruaja hipi si pasagjere në autobus, duke kapur mat bashkëshortin e saj, pas dyshimeve se ai mund ta tradhtonte.

Gruaja e zemërua r filloi më pas suImin pesë minutësh mbi çiftin, ndërsa momenti u kap në video nga një pasagjer.