VlDEO që u bë VlRALE,çiklistët NDlQEN nga ariu ne pyll!

    0
    484

    Një xhiro e zakonshme e dy ciklistëve nga Sllovakia u ndërpre nga një ari, i cili apritmas del nga pylli i dendur dhe fiIIon ta ndjekë çiklistin e parë.

    Dušan Vinžík filmoi shokun që po ngiste biçikletën përpara tij, dhe incizoi pjesën kur ariu i vërsuIet shokut të tij, raporton Dangerousminds.